Netwerk Duurzame Mobiliteit

Het Netwerk Duurzame Mobiliteit is een direct aanspreekpunt voor alles wat met duurzame mobiliteit te maken heeft. Daarbij vertrouwen we op de expertise en de knowhow in ons netwerk. We ondersteunen voortrekkers waar mogelijk: inhoudelijk, doorverwijzend in het mobiliteitsveld of als partner in de communicatie of in samenwerkingsverbanden.

Binnen het thema ‘lokale bereikbaarheid’ werkten we heel wat goede praktijken uit voor lokale overheden om te werken aan duurzame mobiliteit. Binnen de 6 droomgemeenten is de ‘kindvriendelijke’ gemeente een van de hoekstenen. Uiteraard is duurzaam en veilig naar school een belangrijk element en kunnen de schoolstraten (goede praktijk) daaraan bijdragen.

Contact: Miguel Vertriest
miguel@duurzame-mobiliteit.be
Netwerk Duurzame Mobiliteit
Kasteellaan 349a – 9000 Gent
T 09 331 59 12 – M 0498 49 57 67
www.duurzame-mobiliteit.be